Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak

Da vi har stor fokus på vores kunder og den gode service kan du altid kontakte os. Udfyld formularen her på siden og vi vil svare tilbage hurtigst muligt. Du har som regel svar indenfor 24 timer på din henvendelse. Hvis vi ikke svarer, så kontakt os igen, da der kan være sket en teknisk fejl, og der er ingen grund til at du venter forgæves.
Du er meget velkommen til at kigge forbi på adressen nedenfor, dog forventes det, at vi laver en aftale først, hvis der skal være tid til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

123Regnskab.dk

123 Regnskab ApS
Helgesvej 27
4160 Herlufmagle

Tlf: 60 70 19 12

CVR: 37866938

Hvis du skal sende bilag eller breve som almindelig post, så benyt ovenstående adresse.

phoneTelefonisk henvendelse

123Regnskab.dk tilbyder kun telefonisk henvendelse til faste kunder. Det gøres i et forsøg på at holde udgifterne nede - til glæde for netop vores kunder.

emailHurtig svar på email

Har vi ikke svaret inden 24 timer, så kontakt os igen. Der kan være sket tekniske fejl. Vi forsøger at svare mailen samme dag eller give dig besked, hvis et svar ikke kan nås indenfor tidsrammen.

question_answerRevisor giver svar

Nogle spørgsmål skal vurderes dybere end andre. I de tilfælde, hvor en revisor, skatte- eller momsekspert skal inddrages kan du komme til at vente lidt længere tid på svar.